Energieke werknemers

De Energie|Fabriek helpt bedrijven bij duurzame inzetbaarheid door hun werknemers vitaler te maken. Voeding, beweging en stress-reductie staan hierbij centraal.

 • Energieke werknemers

  Vitaliteit in bedrijf en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke thema's voor jouw bedrijf. Jij wilt graag voorkomen dat er onder werknemers fysieke en/of mentale klachten ontstaan, hun inzetbaarheid vergroten en verzuim verlagen.

  De Energie|Fabriek biedt gerichte programma's om duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen het bedrijf te vergroten, zoals:

  - Workshops
  - Lezingen
  - Thema bijeenkomsten
  - Individuele trajecten (zie 'Energieke jij')
  Met als resultaat werknemers die zich fysiek en mentaal sterk voelen, minder verzuimen en effectiever werken.

  De inhoud van de lezingen en workshops is altijd maatwerk. Wij hebben een programma, maar jullie wensen kunnen hierin worden verwerkt.

  Is er al sprake van (langdurig) verzuim waar moeilijk grip op te krijgen is? Dan is het individuele traject (zie 'Energieke jij') zeer effectief en is een aanzienlijke verbetering binnen 3 maanden gegarandeerd.

  Willen jullie inzetten op duurzame inzetbaarheid?

  Neem vrijblijvend contact op
 • Energieke jij

  Jij hebt zelf of in overleg met jouw werkgever besloten jouw fysieke en/of mentale klachten aan te pakken. Jij wilt je weer gezond en energiek voelen, zodat je weer kunt doen wat je graag wilt doen en er het beste uit halen.

  Energie kwijtraken is een proces, net als energie terugkrijgen. Ik vergelijk dit proces met een fabriek: in een fabriek heeft elke machine een functie, er staan alleen machines die iets toevoegen aan de productie. Gaat er in een fabrieksproces iets mis, een machine hapert of je haalt er één weg, dan heeft dit effect op het eindproduct. Zo is het ook met jouw lichaam en geest. Elk onderdeel heeft een functie en elke functie heeft effect op een andere.

  Zit jij in een ‘productieproces’ wat niet lekker loopt? Krijgen klachten en stress steeds meer grip op je en weet je niet meer hoe je goed voor jezelf moet zorgen? Maar weet je eigenlijk niet waar het in jouw ‘productieproces’ mis gaat? Bij welke ‘machine’ het hapert?

  Ik ga jou helpen met 3 eenvoudige stappen. Het effect is binnen 3 maanden gegarandeerd. Lees hieronder meer over hoe deze stappen er uit zien.

  Analyse

  De eerste stap bestaat uit een uitgebreide analyse waarbij wordt gekeken tegen welke fysieke en/of mentale belemmeringen jij aan loopt. Aan de hand van meer dan 100 mogelijke symptomen wordt duidelijk waar de kern van jouw uitdaging zit.

  Mogelijkheden

  Tijdens een persoonlijk gesprek wordt jouw situatie besproken en gekeken naar jouw mogelijkheden. Wat is een haalbare kaart?

  Actieplan

  Na de analyse en een persoonlijk gesprek krijg je een uitgebreide rapportage met een concreet stappenplan. In het stappenplan staan haalbare acties die (in de meeste gevallen snel) voor verbetering zorgen.

  Wil jij je ook weer energiek en gelukkig voelen?

  Neem vrijblijvend contact op

Wat is een analyse?

Een analyse geeft een weergave van allerlei symptomen die een werknemer lichamelijk en geestelijk ervaart. Het zijn klachten waarbij hij/zij nu misschien geen link legt met de disbalans in zijn/haar huidige energie. In sommige gevallen is dit wel bekend, maar weten zij niet hoe zij dit op kunnen lossen. Het rapport wat hier op volgt zorgt voor praktische en concrete informatie. Het plan van aanpak in de rapportage is maatwerk en bevat een stappenplan wat aanzet tot haalbare acties.