Voor de werkgever

Een gezond bedrijf draait op gemotiveerd personeel dat het beste uit zichzelf haalt, dus jouw werknemers zijn belangrijk voor je bedrijf. Daarom wil je dat ze met plezier naar hun werk komen. Dat werknemers goed in hun vel zitten en prettig samenwerken zijn daarbij belangrijk. Bovendien wil je de juiste mensen aan boord houden.

Als je de tijd neemt om personeel te binden/boeien en hun talenten in te zetten, kan je bovendien met de antwoorden een match maken met alle ideeën en plannen die je hebt voor jouw bedrijf.

Dan gaat de uitvoer ook meer vanzelf, want jij weet beter waar alle kwaliteiten liggen. Plannen komen tot bloei, werknemers zitten lekker in hun vel (en functie) en jij krijgt energie van je werk. Win-win!

Mocht je nog niet overtuigd zijn: het aantrekken van een nieuwe werknemer kost aanzienlijk meer geld (werving, inwerken, opleiden) dan aandacht schenken aan je zittende personeel!

En dit is het perspectief:

  • inzet van talenten personeel
  • een beter bedrijfsresultaat
  • minder ziekteverzuim
  • gemotiveerde en blije medewerkers
  • een prettige samenwerking – die meer vanzelf gaat
  • tijd om te bouwen aan je bedrijf
  • werkplezier voor iedereen!

Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help ondernemers in het MKB bij het binden en boeien van hun personeel, door het ontdekken en inzetten van hun talenten! Met als doel dat het werkende leven van zowel jou als ondernemer en het personeel leuker en mooier wordt.

Hoe fijn is dat vooruitzicht? Ik garandeer je dat dit het werken voor iedereen zoveel leuker maakt!

Hoe ik dit doe? Zie daarvoor de pagina over de 3D-analyse (DISC, Denkstijlen en Drijfveren): Talenten ontdekken en met 20 jaar werkervaring op het gebied van mens en organisatie. Ik zet mijn kennis in bij:

  • 1-op-1 begeleiding van leidinggevenden, managers en werknemers
  • teamontwikkeling

Ik ben onafhankelijk en behandel alle informatie vertrouwelijk. Ik ben uw (sparrings)partner op personeelsgebied.

‘Bij een lastige kwestie op de rand van privé en zakelijk (familie binnen het bedrijf), heeft Aukje een doortastende en sturende rol gespeeld. Er is door Aukje goed naar beide kanten gekeken en geluisterd. In de gesprekken nam Aukje zowel de begeleidende als leidende rol op zich. Moeilijke vragen werden niet geschuwd en ze wist telkens goed in te spelen en door te vragen op ontstane situaties, ook al waren die soms ongemakkelijk.’ – Peter Drolinga – Lauwers Reclame

‘Aukje heeft kennis van zaken en gaat pragmatisch te werk, is erg (pro-) actief en maakt snel vorderingen. Dankzij haar (markt)kennis, transparante en pragmatische werkwijze wordt ons personeelsbeleid steeds verder professioneel uitgebouwd. Daarnaast is Aukje een fijn mens en erg plezierig om mee te werken.’ – Donald Koster – Yme Kuiper B.V.