HR Coach

Op de werkvloer wordt er doorgaans veel besproken, maar gaat het ook echt over wat je ziet, wat je wil, wat irriteert, wat beter kan? Ondanks goede gesprekken blijft het gesprek te vaak aan de oppervlakte en ontbreekt er gevoelsmatig ‘iets’. Of je weet dat het beter kan, maar hoe?

Mijn ervaring is dat er jammer genoeg in veel gesprekken onderwerpen onderbelicht blijven. Behoeften worden over en weer niet of onvoldoende besproken. Vervolgens komen plannen niet tot bloei, werknemers lopen vast en voor jou als ondernemer/werkgever wordt het een energielek. Terwijl jij lekker met je bedrijf bezig wilt zijn!

Dat kan anders! Namelijk bouwen aan een sterke werkrelatie. Vanuit die positie gebeuren er mooie ontwikkelingen op werkgebied. Ik gun iedereen een sterke werkrelatie, zowel ondernemer/werkgever als werknemer. Het maakt werken zoveel leuker!

‘Echt’ contact is het sleutelwoord voor een goede relatie met werknemers. Alleen dan kan er sprake zijn van constructief bouwen aan je bedrijf of het ervaren van werkplezier.

Als HR Coach help ik ondernemers/werkgevers om meer inzicht en bewustzijn te krijgen in het functioneren en de ontwikkeling van werknemers. En dat is precies wat jij wilt! Want jij wilt ontzorgt worden op dit gebied en daarnaast wil jij betrokken, energieke en blije werknemers.