Over mij

Ik help ondernemers in het MKB bij het binden en boeien van hun personeel, door het ontdekken en inzetten van hun talenten!

Ik ben Aukje Castelein, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik kom uit een ondernemersgezin, ben getrouwd met een ondernemer en jaren werkzaam als gids voor Mens en Organisatie, waarvan de laatste 6 jaar zelfstandig.

Als professional voor Mens en Organisatie heb ik 20 jaar ervaring opgedaan bij verschillende ondernemers in diverse branches. Ik verbaas mij regelmatig over hoe weinig ondernemers weten van hun werknemers. Er zijn gesprekken over de inhoud, wat er wordt verwacht en wat niet goed gaat. Maar daardoor gaan werknemers niet harder rennen of vliegen. Laat staan dat het ze bindt of boeit. Of dat ze daarmee hun talenten ontdekken en de werkgever hiervan kan profiteren. Alleen bij bedrijven waar hier wel aandacht voor is, zie ik een andere inzet van personeel. En dat gun ik iedere ondernemer en zijn/haar personeel!

Ik versta en begrijp een ondernemer. Maar ik begrijp ook een werknemer. En ik ben een kei in het slaan van een brug tussen deze twee. Ik voer gesprekken met een andere insteek, met humor en vanuit een ander perspectief en dit geeft nieuwe inzichten. Het functioneren en de ontwikkeling van personeel gaat daarna meer vanzelf. Daar ligt een enorme kracht voor jullie toekomst en het is mijn passie om daar een bijdrage aan te leveren.

Ik ben enthousiast, daadkrachtig en heb oog voor alle facetten in een proces. Ik beleef veel plezier door met mensen te werken. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om van betekenis te zijn voor personeel die zijn/haar talent wil ontdekken en nog meer van waarde wil zijn voor het bedrijf waar zij werken.

Groet,

Aukje Castelein