Over mij

Ik help ondernemers in het MKB bij het binden en boeien van hun personeel, door het ontdekken en inzetten van hun talenten!

Ik ben Aukje Castelein, getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik kom uit een ondernemersgezin, ben getrouwd met een ondernemer en 20 jaar werkzaam als professional voor Mens en Organisatie bij verschillende ondernemers in diverse branches, waarvan de laatste 6 jaar zelfstandig.

Bij bedrijven waar aandacht is voor de werknemers, zie ik een andere inzet van personeel. En dat gun ik iedere ondernemer en zijn/haar personeel! En dat begint allemaal met goede communicatie. In een team en bij 1-op-1 gesprekken.

Ik versta en begrijp een ondernemer. Maar ik begrijp ook een werknemer. En ik ben een kei in het slaan van een brug tussen deze twee. Ik voer gesprekken en doe teamsessies met een andere insteek, met humor en vanuit een ander perspectief en dit geeft nieuwe inzichten. Het functioneren en de ontwikkeling van personeel of teams gaat daarna meer vanzelf. Daar ligt een enorme kracht voor jullie toekomst en het is mijn passie om daar een bijdrage aan te leveren.

Ik ben enthousiast, daadkrachtig en heb oog voor alle facetten in een proces. Ik beleef veel plezier door met mensen te werken. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om van betekenis te zijn voor personeel en teams die hun talenten wil ontdekken, zodat ze dit kunnen inzetten bij het bedrijf waar zij werken.

Groet,

Aukje Castelein