Over mij

Ik ben Aukje Castelein en oprichter en eigenaar van de Energie|fabriek. Bedrijven die zich inzetten voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit ondersteun ik met diverse programma's. Voeding, beweging en stressreductie staan hierbij centraal.

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Bergum (Friesland). Ik heb Personeel & Arbeid gestudeerd en jaren werkervaring als Personeelsadviseur. Vitaliteit en gezondheid zijn onderwerpen die mij altijd hebben geboeid, zodoende heb ik op dit gebied diverse opleidingen gevolgd. Inmiddels ben ik een ervaren Vitaliteitscoach en burn-out specialist.

Gedurende de opleidingen kreeg ik steeds meer inzichten die ik graag eerder als Personeelsadviseur had gehad. Ik weet nu hoe je vitaliteit en gezondheid op een effectieve manier kunt beïnvloeden. De trajecten met bijvoorbeeld  individuele werknemers hebben snel effect. Door het ontwikkelen van een analyse heb ik een uniek middel om het energieproces bij een medewerker te starten. Met als resultaat: binnen 3 maanden een volledig of beter inzetbare werknemer. Dat is waar ik het voor doe!

Vitaliteit in bedrijven of duurzame inzetbaarheid is een belangrijk, maar soms ongrijpbaar onderwerp is. Het geeft mij iedere keer weer energie om samen te kijken naar wat het beste bij een bedrijf en/of persoon past en vervolgens te zien hoe vervolgacties voor verandering zorgen.

Behoefte aan een individueel traject?

In 3 stappen naar een vitaler leven!
1.

Analyse

De eerste stap is het inzetten van een uitgebreide analyse om een beeld van belemmeringen te krijgen.

2.

Mogelijkheden

Stap 2 is het ontdekken waar de mogelijkheden liggen? Wat kan worden bereikt?

3.

Actieplan

De laatste stap bestaat uit een actieplan waar concrete acties in staan die (snel) voor verbetering zorgen.